#VeritasMama, poklanjaj s nama!
#VeritasMama, poklanjaj s nama!

Darivanje je samo po sebi dar – hajde da zajedno poklanjamo

Draga #VeritasMama,

Ponosni smo što si donijela odluku da nam pokloniš svoje povjerenje u ispitivanju genetskog zdravlja svoje bebe i postala #VeritasMama. Presrećni smo zbog broja trudnica koje sa ponosom nose titulu #VeritasMama i svakodnevno šalju fotografije svojih #VeritasBeba koje odrastaju u srećne i vesele ljude. To nam je najljepši poklon svaki dan. 😊

Zato želimo da, još jednom, uzvratimo poklonima! 🎁

U ovoj sezoni godišnjih odmora smo odlučili da pokrenemo još jednu akciju “#VeritasMama – poklanjaj sa nama!”, te da ti omogućimo da svoje 3 prijateljice trudnice obraduješ sa popustom za VeritasTest myPrenatal.

Poklanjamo ti 3 promo koda za VeritasTest myPrenatal u iznosu od po 50 EUR koje možeš pokloniti svojim prijateljicama trudnicama. Kod može da se iskoristi do 31. jula. Idealan poklon prijateljici trudnici za svaku priliku, zar ne? 🥰

Kako možeš da obraduješ svoju prijateljicu?

Ukoliko imaš prijateljicu (ili više njih 😊) koja ti se povjerila sa informacijom da čeka bebu, a još uvijek nije uradila prenatalni test, možeš da joj pošalješ promo kod za popust od 50 EUR.

Promo kod glasi VeritasTest-TvojeImePrezime (npr. VeritasTest-SaraSarić) i možeš ga pokloniti trima prijateljicama, tako što ćeš da ga pošalješ putem bilo kojeg kanala kojim se dopisujete. Svaka od prijateljica koja dobije kod, isti može iskoristiti samo jednom, tako što će ga navesti prilikom registracije za test.

Da bi ostvarila popust, važno je da se registruje do 31. jula, a termin za testiranje će da dogovore naše ljubazne koleginice, u zavisnosti od toga u kojoj je tvoja prijateljica nedjelji trudnoće.

Olakšaj svojim prijateljicama odluku da se pridruže našoj sada već velikoj porodici #VeritasMama. 🥰

Za sve dodatne informacije ti i tvoje prijateljice nam se možete obratiti na broj telefona 065 387 036 ili putem našeg web sajta.

Tvoj Veritas tim