#VeritasMama, poklanjaj s nama!

Darivanje je samo po sebi dar – poklanjajmo zajedno

Draga #VeritasMama,

Ponosni smo što si donijela odluku iskazati nam svoje povjerenje u ispitivanju genetskog zdravlja svoje bebe i postala #VeritasMama. Presretni smo zbog broja trudnica koje s ponosom nose titulu #VeritasMama i svakodnevno šalju fotografije svojih #VeritasBeba koje odrastaju u sretne i vesele ljude. To nam je najljepši poklon svaki dan. 😊

Zato želimo još jednom uzvratiti poklonima! 🎁

Tvoja omiljena akcija “#VeritasMama – poklanjaj s nama!” je ponovo dostupna!

Poklanjamo ti 3 promo koda za VeritasTest myPrenatal u iznosu od po 400,00 kuna koje možeš pokloniti svojim prijateljicama trudnicama. Kod se može iskoristiti do 31. srpnja 2022. Idealan poklon prijateljici za svaku priliku, zar ne? 🥰

Kako možeš razveseliti svoju prijateljicu?

Ukoliko imaš prijateljicu (ili više njih ) koja ti se povjerila informacijom da čeka bebu, a još uvijek nije napravila prenatalni test, možeš joj poslati promo kod za popust od 400 kuna.

Promo kod glasi VeritasTest-TvojeImePrezime (npr. VeritasTest-SaraSarić) i možeš ga pokloniti trima prijateljicama. Svaka od prijateljica koja dobije kod, isti može iskoristiti samo jednom, tako što će ga navesti prilikom registracije za test.

Da bi ostvarila popust, važno je da se registrira do 31. srpnja 2022. na našoj WEB stranici, a termin za testiranje će dogovoriti s nama, ovisno od toga u kojem je tjednu trudnoće tvoja prijateljica.

Olakšaj svojim prijateljicama donijeti odluku i pridružiti se našoj sada već velikoj obitelji #VeritasMama. 🥰

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na broj telefona 01/7077-645, putem maila hr@btgmed.com ili putem naše WEB stranice.

Tvoj Veritas tim